historie

Plankoatræets første rødder blev plantet i efteråret 2015, da to kontormus fra shippingbranchen besluttede at forsøge sig med lidt plankeslibning i fritiden.

Med stor assistance fra deres yderst hjælpsomme bagland, fik de hurtigt stablet deres første plankebord på benene. De fik stillet et værksted til rådighed i form af en midlertidig ubrugt kælder og have, hvor bordpladeolie frit kunne flyde og savsmuld frit kunne flyve.

Med drømmen om at alle i hele verden skal nyde deres måltider omkring et Plankoabord fra Plankoa, arbejder de hårdt for at kunne tilbyde møbler til enhver smag og til ethvert budget.

Drengene fra Plankoa slog i 2020 dørene op for deres nye showroom i Rødovre, hvor de nu tilbyder deres kunder en fuldendt oplevelse i møbeluniverset. Med alt fra massive egetræsborde, fyrretræsborde, marmorborde til polstrede stole og stilrene sofaer, sørger Plankoa altid for at have de smarteste hjemmetrends i byen. Oliver og Anton knokler derude i tide og utide, så tag et kig forbi og sig hej til de to møbelmusketerer.

Du kan finde dem på Islevdalvej 43, 2610 Rødovre, hvor de altid har deres døre åbne for et besøg.

KONTAKT OS

hos Plankoa står vi altid inden for det vi leverer

vores team

Oliver Merkur

Indehaver

Anton Thomsen

Indehaver

X

Vores vision

Vores forretningsmodel opbygget med udgangspunkt i bæredygtighed og etik. For at sikre bæredygtigheden i vores plankeborde har vi stillet et ultimativt krav til alle vores leverandører – alt træ skal være FSC-certificeret!