Brug koden “2022” og få 20% på hele din ordre

Brug koden “2022” og få 20% på hele din ordre

Brug koden “2022” og få 20% på hele din ordre

Handelsbetingelser

GENERELT 

Enhver aftale om salg og levering af produkter fra Plankoa ApS, 38126490, Islevdalvej 43, 2610 Rødovre til en aftager af Plankoas produkter finder sted på grundlag af nærværende salgs- og leveringsbetingelser.

Produktinformation

På plankoa.dk er væsentlige produktinformationer tilgængelige. Venligst kontakt os på kontakt@plankoa.dk for yderligere spørgsmål til produktet eller produktinformationerne. 

Priser

Alle priser er vist inkl. moms og varierer løbende. Priserne angivet på hjemmesiden er dagspriser og udelukkende gældende på bestillingsdagen. Køber bliver faktureret ud fra den angivne pris på bestillingsdagen, såfremt ordren bekræftes af Plankoa via kontakt@plankoa.dk.

Tilbud

Priserne angivet på hjemmesiden fungerer ikke som bindende tilbud, men blot som opfordring til at gøre tilbud. Efter købers bestilling på plankoa.dk fremsender Plankoa en ordrebekræftelse via kontakt@plankoa.dk. Først efter købers modtagelse af denne er der indgået en bindende aftale mellem køber og Plankoa. 

Betaling

Det fulde købsbeløb trækkes først, når den bindende aftale er indgået efter fremsendt ordrebekræftelse fra Plankoa. 

Risikoovergang

 Eventuelle hændelige skader eller forringelser af den købte vare er Plankoas ansvar, indtil Køber kommer i besiddelse af denne. Køber har pligt til at besigtige varen ved overtagelse, for at sikre, dennes stand lever op til Plankoas oplysninger herom. 

 

Såfremt Køber afhenter varen i Plankoas showroom, butik eller lager, overdrages det fulde ansvar ved udlevering. Eventuelle skader som følge af transport eller montering er udenfor Plankoas ansvar. 

 Såfremt Køber vælger levering uden opbæring og montering, overdrages det fulde ansvar ved nærmeste kantsten. Eventuelle skader ved opbæring og montering er Købers fulde ansvar.

Reklamation

Eventuel reklamation ved fejl, mangler og skader på varen skal ske senest 24 timer efter overtagelsen af denne. Køber fralægger sig retten til at gøre krav på erstatning ifølge reklamationsretten, såfremt Plankoa ikke oplyses om skader eller mangler på varen indenfor 24 timer. Reklamationer skal fremsendes via mail til kontakt@plankoa.dk. Eventuelle skader skal visuelt dokumenteres med billeder.

Ansvarsfraskrivelse 

Plankoa er ikke ansvarlig for information og indhold tilgængeligt på andre hjemmesider end Plankoas egne domæner. Misvisende, fejlagtig eller anden form for ukorrekt information eller indhold, der findes på eksterne hjemmesider, linket fra plankoa.dk, er derfor udenfor Plankoas ansvar. 

Forsinkelse 

Plankoa er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab, som følge af forsinket levering eller udlevering til køber, såfremt forsinkelsen skyldes købers handling eller undladelse. Tab forårsaget af force majeure er ligeledes udenfor Plankoas erstatningsansvar. 

Fortrydelsesret

Køber har ret til at fortryde sit køb i op til 14 dage efter modtagelse af varen. Meddelelse om fortrydelse sker via e-mail til kontakt@plankoa.dk.

Ved fortrydelse, er køber forpligtet til at oplyse konto- og registreringsnummer, hvortil købsbeløbet skal refunderes. 

 

Plankoa refunderer købsbeløbet til køber indenfor 14 dage, efter den returnerede vare er modtaget og i Plankoas besiddelse. 

 

Eventuelle fragt- og leveringsomkostninger refunderes ikke ved fortrydelse.  

 

Såfremt køber fortryder sit køb, er køber ansvarlig for returneringen og omkostningerne som følge heraf. Varen skal være i Plankoas besiddelse indenfor 14 dage efter meddelt fortrydelse.

 

Køber er forpligtet til at returnere varen i samme stand som ved modtagelse og i original emballage. 

 

Fortrydelsesretten er udelukkende gældende for varer solgt som fjernsalg, og er derfor ikke gældende, hvis købet er foretaget i butik, lager eller showroom. 

 

Fortrydelsesretten er ikke gældende for varer afhentet i butik, lager eller showroom.  

 

Fortrydelsesretten er ikke gældende for nedsatte varer. 

Prisgaranti

Selvom vi er 99,9% sikre på, at det er umuligt at finde et plankebord af samme kvalitet til samme lave pris, er vi alligevel beredte på dette scenarie. Nedenfor udpensles al formalia.

Eksempel

I dette afsnit omtales: Plankoa ApS som ”virksomhed A” og alle øvrige virksomheder som ”virksomhed B”. ”Prisgaranti” er en rettighed, som virksomhed A frivilligt giver køber. Rettigheden indebærer følgende: Udbyder virksomhed B ét identisk plankebord tilsvarende plankebordet udbudt af virksomhed A, har køber krav på, at virksomhed A matcher prisen udbudt af virksomhed B. Ønsker køber at anvende prisgarantien, skal denne redegøre, ved at fremsende et link til virksomhed Bs website, hvor pris og information omkring det substituerende plankebord tydeligt fremgår.

 

Prisgarantien er udelukkende gældende, såfremt det substituerende plankebord udbydes af en forhandler. 

 

Prisgarantien er ikke gældende, såfremt det substituerende plankebord er nedsat. 

 

Prisgarantien er udelukkende gældende, såfremt det substituerende plankebord er identisk med plankebordet udbudt af Plankoa. 

 

Prisgarantien er ikke gældende ved specialfremstilling af plankeborde på mål, som ikke er angivet på www.plankoa.dk

Forbehold for ændringer

Plankoa forbeholder sig retten til at ændre i ovenstående betingelser. Køber er derfor forpligtet til at holde sig orienteret om eventuelle ændringer.

 plankoa

Åbningstider
Kontakt
Showroom
Islevdalvej 43
2610 Rødovre

+45 4747 4848

kontakt@plankoa.dk

CVR: 38126490

Information
Kontakt os


Skriv til os


Showroom

Bliv ringet op


Visa
Mastercard
PayPal

Følg os på sociale medier


Facebook


Instagram


Pinterest

(C) 2021 PLANKOA

X

Vores vision

Vores forretningsmodel opbygget med udgangspunkt i bæredygtighed og etik. For at sikre bæredygtigheden i vores plankeborde har vi stillet et ultimativt krav til alle vores leverandører – alt træ skal være FSC-certificeret!