1. hvordan foregår betaling?

Betaling foregår enten ved Mobilepay, via bankoverførsel eller ved online betaling på hjemmesiden. Når du har bestilt dit bord, sender vi en ordrebekræftelse. Ordrebeløbet overføres derefter og når pengene er modtaget, sender vi en kvittering samt info omkring afhentning/levering.

2. hvordan foregår levering?

Levering er til kantsten efter aftale. Såfremt du er alene hjemme, hjælper vi gerne med at få bordet sat ind i din opgang. Læs eventuelt yderligere info angående levering her.

3. kan I hjælpe med at bære bordet op, hvis jeg er alene hjemme?

Da vi ofte har travlt på leveringsdage, sætter vi pris på at du selv har en ven eller nabo til at hjælpe. Er du alene hjemme, kan vi godt hjælpe med at sætte bordet ind i din opgang.

4. kan min nabo tage imod bordet?

Er du ikke hjemme og har du et godt forhold til naboen, vil vi gerne være behjælpelige med at overdrage bordet til denne.

5. hvordan behandler jeg mit bord?

Alle borde er slebet og dobbelt olieret på både for- og bagside af plankerne. Når du køber et bord, så spørg om hvilken oliering det har fået, så skal vi nok guide dig. Læs mere om vedligeholdelse af dit plankebord her.

6. hvad gør jeg, hvis jeg spilder på bordet?

Vi anbefaler at man altid fjerner madrester, væske eller lign. når man spilder på bordet. Da man har med et træprodukt at gøre, vil slitage med tiden ikke være til at undgå.

7. kan jeg gøre mit bord mere modstandsdygtigt?

Hvis man ønsker en mere slidstærk overflade kan man enten vælge at give bordet skibslak eller gulvlak. Dog kan bordets nuance og overflade ændrer sig, hvilket vi ikke tager ansvar for.

8. kan jeg oliere bordet i en anden nuance efter køb?

Vi anbefaler ikke at man giver bordet en anden olie, end den vi har brugt, da vi ikke kan stå inde for bordets efterfølgende udseende og slidstyrke.

9. hvilken slags træ bruger I til bordene?

Bordene er fremstillet af Europæisk skovfyr og egetræ. Vi forhandler ikke spærtræ fra byggemarkeder, som mange andre virksomheder. so exklusive partnervermittlung Ydermere er ALLE vores planker ovntørret og klar til brug.

10. er jeres borde ovntørret?

JA! Alle vores plankeborde er ovntørret hos Plankoa.dk. Hos Plankoa.dk ønsker vi at forhandle det bedste af det bedste, til den bedste pris. Vi går ikke på kompromis med vores kvalitet, så du vil IKKE opleve at dit bord vrider sig i stuetemperatur. Dette er en vigtig pointe at have med i overvejelserne ved køb af spisebord.

11. kan jeg få bordet i specialmål?

Vi kan skære bordene til i længden, men bredderne 74cm, 90cm og 100cm er faste.

Hvis du ønsker bordet skåret til i længden koster dette 500,-.

12. kan jeg få andre størrelser, end der er oplyst på hjemmesiden?

Vi sigter altid efter at finde en løsning til vores kunder, så hvis ikke vi har den oplyste dimension, er i velkommen til at tage kontakt til os.

13. hvor sætter jeg bordbenene i forhold til underlisterne?

Vi anbefaler at man sætter benene på ydersiden af underlisten, for at skabe mest muligt benplads unden bordet.

HUSK altid at løft dit plankebord, vi fraråder at man skubber eller trækker det.

X

Vores vision

Vores forretningsmodel opbygget med udgangspunkt i bæredygtighed og etik. For at sikre bæredygtigheden i vores plankeborde har vi stillet et ultimativt krav til alle vores leverandører – alt træ skal være FSC-certificeret!